> Kursustyper – persolog® Danmark

Værktøjer til udvikling
af mennesker
og organisationer

Fuld fleksibilitet og kom i gang med det samme

Vores tilgang til arbejdet med vores personprofiler og udviklingsmodeller er, at det skal være enkelt og let at komme igang med at arbejde med profilerne efter endt kursusforløb hos os. Samtidig har vi mange forskellige typer kurser, autorisationer m.v. Du kan læse mere om de enkelte muligheder neden for.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvilket kursus eller certificering, der passer bedst til dig og dine behov.

Vi afholder løbende certificeringer og autorisationer  samt seminarer både som åbne hold, for enkeltpersoner eller i små grupper, så spørg endelig, hvis du har svært ved at få kalenderens ender til at nå sammen. Se vores kursuskalender her!


Certificering

Med en certificering i en af vores udviklingsmodeller, får du øget adgang og rettigheder til vores materiale, som du bl.a. kan bruge i dit eget arbejde med profilerne på din arbejdsplads eller med dine kunder.

En certificering tager som udgangspunkt 2 dage med mulighed for en opfølgningsdag efterfølgende.

Kontakt os og hør nærmere eller se vores kursuskalender for næste certificering. Vi aholder løbende både individuelle certificeringer og åbne hold, så vi kan finde en dato, der passer dig bedst.

Download vores brochure om certificering i:

persolog® Personfaktormodellen (D-I-S-K)

persolog® Stressmodellen

persolog® Personlig Prioritering & Planlægning

Certificering i øvrige udviklingsmodeller

Udbydes i vores konsulentforretning eller som virksomhedsintern certificering. Hvis du er interesseret i en af de øvrige modeller, så kontakt os.

Har du en international certificering i Personfaktor Modellen, får du hele 25% rabat på efterfølgende certificeringer i andre modeller.

NB!
Din certificering i Personfaktor Modellen giver dig automatisk adgang til alle D,I,S,K-koncepter uden separate certificeringer


Start med en autorisation og bliv certificeret senere

Vælg en kort autorisation og få en begrænset adgang til vores modeller og udvalgte profiler med en grunduddannelse. Du har så mulighed for at tilvælge certificeringen senere og få yderligere adgang til vores undervisningsmateriale, når du har erhvervet en vis erfaring.

Ring til os på telefon 7810 3825 og hør om mulighederne.

Du kan finde vores brochure om autorisation i personfaktormodellen her.

Vi afholder også autorisationer i Stressmodellen og Personlig Planlægning & Prioritering.

Skriv til os - så finder vi den, der passer bedst til dig.


Kvalifikationsseminar

Dette er en del af persolog® Erhvervsakademi og kan bruges som en overbygning på din grundcertificering i udviklingsmodellerne afhængigt af, om du har behov for at blive undervist yderligere i konceptet.

Deltagelse kræver ikke en autorisation / certificering, men kan også med fordel kombineres med dette.  Materialet kan også købes separat.

Vi tilbyder følgende kvalifikationsseminarer:

persolog® Professionel Personaleudvælgelse og Rekruttering

persolog® Ledelse og Udvikling af Teams

persolog® Stress og Ledelse - Workshop

persolog® Personlig Prioritering og Planlægning

Er din erfaring med at arbejde med D-I-S-K begrænset, kan du med fordel deltagelse i et af vores seminarer.
Kontakt os for at høre nærmere og find det seminar, der passer dig.


Fordybningskurser

Deltagelse i et fordybningskursus er for dem, der gerne vil ind og træne en dag i et bestemt tema, f.eks. fortolkning og tilbagemelding på de tre grafer etc.


Konverteringsworkshop til D-I-S-K

Er du certificeret i et eksisterende DISC-system, kan du blive certificeret i persologs Personfaktor Model for 4.600 kr. excl. moms. En certificering hos persolog giver samtidig adgang til samtlige D-I-S-K koncepter og tilhørende læringsinstrumenter.

Ring og hør om dine muligheder i persolog-netværket!


Brush-up kursus i persolog® Personfaktormodellen D-I-S-K 

For dig, der er blevet lidt rusten og har brug for en 3 timers starthjælp til Personfaktor Profilen. Vi gennemgår konceptet og Personfaktor Profilen. Kurset er gratis for persolog® D-I-S-K-certificerede.


Kom i gang igen med at arbejde med profilerne

Dette kursustilbud er for dem, der er blevet certificeret, autoriseret eller konverteret fra et andet DISK-system og ikke har brugt systemet i længere tid.

Vi giver dig en gedigen opdatering i personprofilsystemet og de mange profiltyper, samt et overblik over koncepterne.

Konvertering, Brush-up og fordybningskurserne gennemføres løbende, så kontakt os for at aftale en dato.