Værktøjer til udvikling
af mennesker
og organisationer

Certificeringer på persolog Akademiet

persolog® Danmark certificerer og autoriserer undervisere og konsulenter og træner dem i at fortolke og anvende psykologiske værktøjer korrekt samt at implementere dem med færdighed og sikkerhed.

På nuværende tidspunkt certificerer vi trænere i persolog® Personfaktor modellen (D,I,S,K), persolog® Stressmodellen og persolog® Personlig Prioritering & Planlægning.

Derudover tilbyder vi konverteringer (for dig der har en certificering til et andet DISC-baseret system), samt åbne kurser med specifikke emner. Se kursuskataloget.

Certificeringer og autorisationer gennemføres ofte individuelt og i små grupper, samt som virksomhedsinterne træningsforløb.

Se kursuskalenderen for flere informationer

Hvad får du adgang til med en certificering hos persolog?

Du bliver certificeret træner, og får dermed adgang til at købe og anvende alle koncepter i det pågældende system.

Hvis du f.eks. bliver certificeret i persolog Personfaktor Modellen, har du altså adgang til hele DISK systemet, dvs. koncepterne Personlig Udvikling, Salg, Team Udvikling og DISK for Unge samt alle de profiler, der hører til DISK systemet. Se mere her!

persolog® Erhvervsakademi

Erhvervsakademiet er for dig, der har brug for at få en konkret kompetence til eksempelvis at håndtere ansættelsesprocesser professionelt eller skuldre teamudvikling eller teamledelse og evt. samtidig blive certificeret til at arbejde med profiler i test og tilbagemelding selv. Se mere her!

Mantraet for erhvervsakademiet er fremme af individuel præstation og organisatorisk produktivitet. Kombinationen af disse to faktorer sikrer medarbejdertrivsel og fastholdelse, hvilket er vigtigt for din virksomheds stabile produktivitet.

Det er også i Erhvervsakademiet, at du finder mennesker og kompetencer til at bidrage med andre konsulentydelser til løsning af jeres forretningsmæssige behov.

"Det kan læres, og du kan lære det her!"

Vi anvender i stigende grad persolog-profilerne i vores danske afdelinger, Nagel Danmark A/S. Oprindelig tog vi systemet til os for at kunne anvende det til rekrutteringsforløb. Det seneste års tid har vi dog i højere grad også anvendt dem internt i forskellige teams og arbejdsrelationer. Ud over selvfølgelig at give den enkelte medarbejder en gennemgang af egen DISK-rapport, har vi undervist medarbejderne i de 4 personlighedstyper. Den undervisning er både sket over for den enkelte medarbejder men også over for teams, således at det gav dem muligheden for at arbejde med systemet i grupper. Formålet har været at sætte fokus på kommunikation og samarbejde – ikke kun i forhold til egne kolleger i afdelingen men også i forhold til andre afdelinger i virksomheden, til kunder, samarbejdspartnere etc. Samtidig har det givet os en mulighed for at spotte, om der var særlige personlige kompetencer og styrker hos en medarbejder ift. de stillingsfunktioner, der er i virksomheden"

Bente Nielsen
fra Nagel Danmark A/S