> Aktuelt – persolog® Danmark

Værktøjer til udvikling
af mennesker
og organisationer

Efteråret 2019

persolog Danmark udgav den nye Time Management Profil som den første ægte digitale personprofil i porteføljen. Der er tale om en total gennemarbejdning og revidering af den kendte og populære Personlig Effektivitetsprofil, som fortsat kan købes i trykt form.

Ved årsskiftet 2019/2020 overdrog den daglige leder af persolog Danmark og Sverige Martin  Anker Wiedemann ansvaret for at drive persolog videre til Jens Overgaard Nielsen i forbindelse med sin tiltrædelse af en stilling som HRD konsulent i Blue Ocean Robotics. Jens og Martin har i årrække arbejdet tæt sammen om udviklingen og kommercialiseringen af persologs udviklingsmodeller og profilværktøjer.

Sommeren 2018

persolog i Danmark og Sverige indgår i virksomhedsgruppen NCLO, som er specialister i instrumenteret læring og udvikling indenfor socialpsykologiske og organisatoriske problemstillinger. Kort sagt udvikling af alle aspekter af arbejdsliv og arbejdsmiljø. Uddannelsesdesign, konceptudvikling og gennemførelse af organisationsudvikling er kernen i aktiviteterne for NCLO, og persolog er som udvikler af læringsinstrumenter motoren i de samme organisationsudviklingsprocesser. Læs mere om dette spændende forum her: NCLO.

Quickcheck Adfærd er en ny "quick and easy" personprofil, som er tilgængelig på dansk i Eport onlineprofiler og koster 5 credits, eller hvad der svarer til 100 kr. excl. moms. Profilen er i familie med den trykte "miniprofil" Den lille Introduktion, som i forvejen er meget populær til introduktionsforløb og på visse uddannelsesforløb. Den er ikke valideret og er tænkt som en første introduktion til D-I-S-K og indeholder en kort mønsterbeskrivelse (1 ud af 20) af fokuspersonen. Se en eksempelprofil her: Qucikcheck Adfærd-Eksempel profil.

Foråret 2018

Drift, support og udvikling er tilbage i Danmark, og gennem et samarbejde mellem persolog i Danmark og Sverige samt Stress-Profilen.dk tilbyder vi nye måder at arbejde med persolog værktøjer og koncepter på, nye måder at erhverve og udvikle din persolog-uddannelse på og sidst men ikke mindst: Nye produkter!

Selvom meget godt er nyt, er alt stort set ved det gamle. Det persolog, du kender er der stadig, og det meste er ved det gamle. Efter 14 år i Danmark kan du få de gammelkendte profiler i nye varianter og med endnu større fleksibilitet.

Nyt: Personality Factor Profile - Short Version. Mønsterbeskrivelsen fra Personfaktor Profilen + 3 grafer. Tilgængelig: Nu!

På vej: Quickcheck Profilen. Introduktion til D,I,S,K i Eport med 20 mønstre (ikke validerbar profil). Quick and easy!

På vej: Stressprofilen forenkles og opdateres på en række punkter. Kommer til efteråret.

På vej: Personlig Prioritering & Planlægnings-Profil. Kommer efter sommerferien. Helt ny profil. Super spændende.

“Det har været supergodt. Meget lærerigt. Jeg går herfra med stor lyst til at arbejde videre med det lærte. Venlige kompetente undervisere og generøst lækkert kursusmateriale.”

Seminardeltager på en certificering
Deltager om sin oplevelse af en persolog certificering

“Udadvendt og imødekommende konsulent. Der var plads til samtale og udvikling af holdninger og overbevisninger. Dejligt med et lille hold.”

Deltager på et certificeringsseminar
Træner i Personfaktor Modellen efter sin certificering