> Aktuelt – persolog® Danmark

Værktøjer til udvikling
af mennesker
og organisationer

Efteråret 2019

persolog Danmark udgav den nye Time Management Profil som den første ægte digitale personprofil i porteføljen. Der er tale om en total gennemarbejdning og revidering af den kendte og populære Personlig Effektivitetsprofil, som fortsat kan købes i trykt form.

Ved årsskiftet 2019/2020 overdrog den daglige leder af persolog Danmark og Sverige Martin  Anker Wiedemann ansvaret for at drive persolog videre til Jens Overgaard Nielsen i forbindelse med sin tiltrædelse af en stilling som HRD konsulent i Blue Ocean Robotics. Jens og Martin har i årrække arbejdet tæt sammen om udviklingen og kommercialiseringen af persologs udviklingsmodeller og profilværktøjer.

Efteråret 2018

persolog Danmark er ved at lægge sidste hånd på den nye version af time management modellen Personlig Prioritering & Planlægning, som er en helt nyudviklet profil, der vil afløse den kendte og populære Personlig Effektivitetsprofil, som har eksisteret i mange år. Netop nu kan du gøre et godt køb ved at slå til på vores restlager af Personlig Effektivitetsprofil. Store rabatter v/30 eller flere. Den nye profil og model er et super gedigent integreret arbejdshæfte med en profil, hvis måleværktøj giver dig en aktuel feedback på, hvor du allerede gør det godt med din tidsledelse, samt hvor du med fordel kan forbedre dig og skabe balance og overskud i din dagligdag. Er du ikke allerede autoriseret i modellen, så er det nu, du skal slå til og være på forkant med den nye profil. Ring og hør mere om dine muligheder!

Short Version Profilen (D-I-S-K) sælger allerede godt og tegner til at blive et attraktivt supplement til de øvrige digitale profiler. Er skarpe priser vigtigt, så skulle du overveje denne. Quickcheck Adfærdsprofilen har vi allerede selv haft rigtig gode erfaringer med, og den er et stærkt supplement, der placerer sig mellem den trykte miniprofil og Adfærdsprofilen, hvor man har brug for at introducere D-I-S-K men ikke har så meget tid til rådighed, og hvor den fungerer som en forløber for Adfærdsprofilen eller Personfaktor Profilen.

Personfaktor Profilens spørgeskema er sammen med de øvrige 35 sprogversioner under revision, og vi vil vende tilbage med mere information, når vi er lidt længere i processen. Det er et meget spændende og vigtigt udviklingsarbejde, som vi glæder os til at fortælle mere om.

Sommeren 2018

persolog i Danmark og Sverige indgår i virksomhedsgruppen NCLO, som er specialister i instrumenteret læring og udvikling indenfor socialpsykologiske og organisatoriske problemstillinger. Kort sagt udvikling af alle aspekter af arbejdsliv og arbejdsmiljø. Uddannelsesdesign, konceptudvikling og gennemførelse af organisationsudvikling er kernen i aktiviteterne for NCLO, og persolog er som udvikler af læringsinstrumenter motoren i de samme organisationsudviklingsprocesser. Læs mere om dette spændende forum her: NCLO.

Quickcheck Adfærd er en ny "quick and easy" personprofil, som er tilgængelig på dansk i Eport onlineprofiler og koster 5 credits, eller hvad der svarer til 100 kr. excl. moms. Profilen er i familie med den trykte "miniprofil" Den lille Introduktion, som i forvejen er meget populær til introduktionsforløb og på visse uddannelsesforløb. Den er ikke valideret og er tænkt som en første introduktion til D-I-S-K og indeholder en kort mønsterbeskrivelse (1 ud af 20) af fokuspersonen. Se en eksempelprofil her: Qucikcheck Adfærd-Eksempel profil.

Foråret 2018

Drift, support og udvikling er tilbage i Danmark, og gennem et samarbejde mellem persolog i Danmark og Sverige samt Stress-Profilen.dk tilbyder vi nye måder at arbejde med persolog værktøjer og koncepter på, nye måder at erhverve og udvikle din persolog-uddannelse på og sidst men ikke mindst: Nye produkter!

Selvom meget godt er nyt, er alt stort set ved det gamle. Det persolog, du kender er der stadig, og det meste er ved det gamle. Efter 14 år i Danmark kan du få de gammelkendte profiler i nye varianter og med endnu større fleksibilitet.

Nyt: Personality Factor Profile - Short Version. Mønsterbeskrivelsen fra Personfaktor Profilen + 3 grafer. Tilgængelig: Nu!

På vej: Quickcheck Profilen. Introduktion til D,I,S,K i Eport med 20 mønstre (ikke validerbar profil). Quick and easy!

På vej: Stressprofilen forenkles og opdateres på en række punkter. Kommer til efteråret.

På vej: Personlig Prioritering & Planlægnings-Profil. Kommer efter sommerferien. Helt ny profil. Super spændende.

“Det har været supergodt. Meget lærerigt. Jeg går herfra med stor lyst til at arbejde videre med det lærte. Venlige kompetente undervisere og generøst lækkert kursusmateriale.”

Seminardeltager på en certificering
Deltager om sin oplevelse af en persolog certificering

“Udadvendt og imødekommende konsulent. Der var plads til samtale og udvikling af holdninger og overbevisninger. Dejligt med et lille hold.”

Deltager på et certificeringsseminar
Træner i Personfaktor Modellen efter sin certificering