> Om persolog i Danmark og Sverige – persolog® Danmark

Værktøjer til udvikling
af mennesker
og organisationer

Specialister i personlige og sociale kompetencer.

persolog® er en virksomhed baseret på forskning og træning i værktøjer til udvikling af virksomheder, organisationer og individer. Vi samarbejder bl.a. med Geier Learning (John G. Geier, Ph.D., ophavsmand til og grundlægger af DISC Personprofil-systemet, som først blev udviklet i 1958).

Om persolog® Danmark:

persolog® Danmark blev startet i begyndelsen af 2004 og uddanner, træner og certificerer interne og eksterne HR-konsulenter og personaleansvarlige medarbejdere i brugen af de danske profiler og værktøjer. Samtidig står vi for oversættelse, kulturtilpasning og en grundig dansk validering.

Om persolog® Sverige:

persolog® Sverige blev  startet i 2011 af en gruppe ledet af Torsten og Ingrid Gunnarson og er i dag i færd med at opbygge en profilportefølje til organisationsudvikling og i stand til at løfte en række væsentlige udviklingsprogrammer på erhvervsakademiet.

persolog® Sverige er en del af den danske virksomhed i dag med udviklingskonsulent Camilla Moberg som daglig leder og ansvarlig for det svenske marked. Vi gennemfører alle typer udviklingsaktiviteter indenfor arbejdsliv og organisation i Sverige.

Alt det, persolog Danmark og Sverige arbejder med, skal hjælpe medarbejdere og ledere på arbejdspladserne til at arbejde mere produktivt og udvikle deres professionelle relationer. Dette opnås gennem en række læringsprogrammer og kvalitetsmaterialer:

Personprofiler, bøger, hæfter, overheads, tjeklister, opgaver og spil, suppleret med tekster, kursusbeskrivelser, forslag til struktur af kursusmoduler og brochurer til markedsføring.

En del af virksomhedsgruppen NCLO

persolog Danmark er sammen Stress-Profilen.dk og Help4Motion en del af virksomhedsgruppen NCLO - eller Nordisk Center for Læringsdrevet Organisering.

Virksomhedsgruppen er et videnscenter for værktøjsbaserede konsulentydelser indenfor socialpsykologiske og organisationsudviklende problemstillinger. Vi har en bred og dyb erfaring i at facilitere personlig og organisatorisk læring.