> Historie – persolog® Danmark

Værktøjer til udvikling
af mennesker
og organisationer

Rødderne på vores væksttræ

persolog® Danmark blev født i 2004 og blev en del af det internationale persolog netværk, som har afdelinger i mange lande og i alle verdensdele.

persologs læringsinstrumenter bygger på forskning udført af Dr. John G. Geier, som var ophavsmand til og grundlægger af 'DISC Person Profil Systemet,' der først blev udviklet i 1958. persolog arbejdede tæt sammen med Geier indtil hans død i 2009 og besidder verdensrettighederne til den nyeste generation af det adfærdspsykologiske værktøj persolog® Personfaktor Profilen (D,I,S,K). Samarbejdet med Geier Learning består, og i dag foregår al udvikling i persologs udviklingsafdelling i Tyskland.

Dr. Geier grundlagde begrebet instrumenteret læring, der bygger bro mellem teori og reelle arbejds- og livssituationer. Han baserede sit grundlæggende arbejde på William Moulton Marstons teorier fra værket "Emotions of normal people"(1928). Sammen med professor Dorothy Downey har Geier igennem mange års efterfølgende forskning gået videre og dybere med DISK modellen. Resultaterne af dette arbejde blev publiceret under navnet "Energetics of Personality" i 1989.

Geiers konstante og mangeårige arbejde har givet ham international anerkendelse som en af de førende indenfor udvikling af læringsinstrumenter. Han er desuden også grundlægger af Performax Learning Network og Geier Learning International.

Mere end 50 millioner mennesker verden over har draget nytte af Geiers profiler og teorier. Disse ”klar-til-brug” læringsinstrumenter, som bruges af virksomheder og HR-konsulenter, er en afgørende hjælp i den effektive udvikling og træning af individer, grupper og virksomheder.