> Akademi – persolog® Danmark

Værktøjer til udvikling
af mennesker
og organisationer

Certificeringer på persolog Akademiet

persolog® Danmark certificerer og autoriserer undervisere og konsulenter og træner dem i at fortolke og anvende psykologiske værktøjer korrekt samt at implementere dem med færdighed og sikkerhed.

På nuværende tidspunkt certificerer vi trænere i persolog® Personfaktor modellen (D,I,S,K), persolog® Stressmodellen og persolog® Personlig Prioritering & Planlægning.

Derudover tilbyder vi konverteringer (for dig der har en certificering til et andet DISC-baseret system), samt åbne kurser med specifikke emner. Se kursuskataloget.

Certificeringer og autorisationer gennemføres ofte individuelt og i små grupper, samt som virksomhedsinterne træningsforløb.

Se kursuskalenderen for flere informationer

Hvad får du adgang til med en certificering hos persolog?

Du bliver certificeret træner, og får dermed adgang til at købe og anvende alle koncepter i det pågældende system.

Hvis du f.eks. bliver certificeret i persolog Personfaktor Modellen, har du altså adgang til hele DISK systemet, dvs. koncepterne Personlig Udvikling, Salg, Team Udvikling og DISK for Unge samt alle de profiler, der hører til DISK systemet. Se mere her!

persolog® Erhvervsakademi

Erhvervsakademiet er for dig, der har brug for at få en konkret kompetence til eksempelvis at håndtere ansættelsesprocesser professionelt eller skuldre teamudvikling eller teamledelse og evt. samtidig blive certificeret til at arbejde med profiler i test og tilbagemelding selv. Se mere her!

Mantraet for erhvervsakademiet er fremme af individuel præstation og organisatorisk produktivitet. Kombinationen af disse to faktorer sikrer medarbejdertrivsel og fastholdelse, hvilket er vigtigt for din virksomheds stabile produktivitet.

Det er også i Erhvervsakademiet, at du finder mennesker og kompetencer til at bidrage med andre konsulentydelser til løsning af jeres forretningsmæssige behov.

"Det kan læres, og du kan lære det her!"

"God instruktion og vejledning. Mange gode eksempler, som giver lidt mere indsigt i, hvorledes teori og praksis i f.t. D,I,S,K skal forstås"

Deltager i certificeringsseminar
Certificeret træner i

“Inspirerende undervisning. Godt flow”

Deltager i certificeringsseminar
Certificeret træner om certificering i Personfaktor Modellen