Værktøjer til udvikling
af mennesker
og organisationer

persolog® Danmark driver sin virksomhed i overensstemmelse med EU’s databeskyttelseslovgivning, såvel som dansk lov om databeskyttelse.

 

Anvendelse af data fra persologs Eport-system (online profiler) sker udelukkende i anonymiseret form (demografiske data) til brug i validerings- og kvalitetsarbejdet med modeller og profiler, samt til forskning og udvikling.

 

I det omfang data opbevares efter afslutning af personprofiler, sker det som led i en fortløbende rekrutteringssammenhæng eller til virksomhedsinterne udviklingsformål. For såvidt persolog® Danmark er aktiv aktør i dette arbejde, er det persolog® Danmarks ansvar, at lovgivningen overholdes. Hvad angår selvstændige konsulenter eller interne HR-konsulenters brug af persologs Eport-system, er persolog® Danmark alene ansvarlig for certificering eller autorisation af disse. Hver enkel certificeret og dennes organisation, eller den organisation vedkommende arbejder for, er selv ansvarlig for brugen af data. persolog® Danmark påtager sig intet ansvar for certificerede eller autoriserede konsulenters brug af Eport-systemet og de data, de genererer. Kun for den systemmæssige forvaltning af Eport-systemets data.